Friday, July 1, 2011

zul 20's Birthday + his mummay :b


Allah selamatkan kamu ,Allah selamatkan makcik dan zul ,Allah selamatkan kan kaliann :)
hehe , semalam aku celebrate ulangtahun kelahiran BFF aku Zulkarnain Ramli ng Ibu dia Puan Mazenah Anuar kami bertiga je makan makan,borak borak best sgt kalau ada zul mesti la ada lawak ngeng dia tu ,makcik pun layan je anak teruna dia sorg ni . Rupanya mcm mne zul kt depan aku mcm tulah dia kt depan ibu dia . Hari tu Zul la mkan paling bnyak ,makcik mkan pizza 2 slice ng cake je . Actually tak plan pun semua ni sbb a week b4 aku dah plan nak naik HOHO ,tgk transformers dgn dia tapi last minute cancel sbb zul tanak makcik keseorgn plus next week dia nak final niat nak bersuka ria tu terpaksa dibatalkan , sedih ? ade la sikit tapi betul jugak ckp zul makcik sorg2 kt ruma . tetiba zul ade terfikir idea gila dia ,nak ajak aku clebrate kt ruma birthday dia dgn makcik tau kenapa boleh terfikir sampai camni ? okay aku cte ,petang tu aku wish birthday makcik pastu malam tu makcik call aku ckp terima kasih (nervous+terharu) pastu borak2 ng makcik ,makcik cakap 'kalau senang nnt dtg lah rumah makcik mel makcik sorg2 je kat ruma ni dayah kt matrik kak ika kt teluk intan boboy kje . ermm,makcik nasib kte same lah mama ,abah ,adik2 mel sume kt pneng mel pun sorg2 je kt kl niy :'( pastu aku ckp InsyaAllah makcik nnt mel dtg . zul tnye makcik ckp ape kt aku ,aku pun cerita sebijik sebijon ape yg aku borak ng makcik td , haaa . sbb ni lah zul boleh terfikir nak ajak aku malam tu jugak ktaorg plan nak mkan ape nnt . ktaorg decide dominos dgn cake . . Aku nampak jugak senyuman tercoret di wajah mulus makcik ,tu tande makcik suke kan kan ? mel pun suke makcik ,makcik jgn sedih2 tau ,Allah sentiasa ada dgn makcik :) lama jugak aku stay dari kul 4.30 pm sampai isyak .. makcik ckp ,mel duk sini lame skit hari ni k? mule2 aku ckp takpelah tapi stay jugak (malu lah -.-) HAHAH . petang tu tak buat ape pun teman zul bg makan ikan ,kure2 borak2 kt depan ng zul ,makcik layan kerenah zul . HAPPY SGT :D ......jap ,aku teringat something nak buat aku gelak korg nak tau takk? haa ,nk cte lah ni .. mse tu aku baru lepas solat maghrib tak bukak lagi telekung tetiba zul masuk aku tnye lah awk nak ape sye nak bersiap jap keluar la kejap pastu zul jwb 'ala takpelah kte kan suami isteri' HAHAH .gile an an an ? dy senyum trus berlalu dr situ . thank you so much zul sbb sudi ajak aku celebrate skali ,ajak aku jumpe makcik buat kali kedua .hihi :) THANKSSS
*ni zul dgn makcik ,dorg share birthdayy :)*



*Alhamdulillah ,brpppp ~*


selamat hari lahir makcik :)

p/s : mekasih mama sbb bagi greenlight bg ina p rumah zul :)




6 comments:

  1. hehe . mekasih al ,mel lagi la suka ;)

    ReplyDelete
  2. senyum pun lebar...
    leh nampak hati kamu gembira la..syg..
    hehehe..wlcm^_^

    ReplyDelete
  3. heheh . tme kasih al ,doakan mel happy selalu k ? :)

    ReplyDelete