Sunday, July 31, 2011

girls and football

Kalah ke menang ke ktaorg tetap sokong Malaysia, kitaorg bukan lalang mcm sesetengah individu time menang sokong bagai nak rak time kalah maki bagai . Kami bertiga aku ,bam ng azi minat gila dgn Harimau Malaya even tewas kitaorg tetap respect Rajagopal ,sbb dia dah naikkan nama Malaysia , ada pulak kat fb page 'mohon Rajagopal letak jawatan' korg ni apa la .. iskk . okay stop jom tgk gmbar ktaorg masa dalam stadium nasional Bukit Jalil .....


*HAHAH , sehabis baik kami buat muka hodoh *

*tgk muka bam ng azi . ekekeke*

* we love Malaysia *
*pudin tangkap , kuajaq sungguhhh*
* walaupun kalah ramai yg beli jersi Harimau Malaya lg , this is great fellaaas*

*lautan penyokong Harimau Malaya*
*first time tgk bola live jd mcm niy laa . hahah*

*time ni Malaysia goal , by Safee sali . woohooo*
* Malaysia, tanah tumpahnya darahku*
*ole ole ole ole ole , Malaysia bolehhhh *
*depan stadium *
*cantik kan gmba niyy? *
*alololo,manjewnyeww :p*

No comments:

Post a Comment